Leveranser en allt viktigare del av vår verksamhet

Snabba leveranser

Tack vare snabba leveranser bidrar vi till att hålla våra kunders egna lager på en minimal nivå. Genom att snabbt kunna leverera varor behöver inte våra kunder binda kapital i varulager i onödan.

Beställningar som kommer till Carstens före 12.00 måndag till torsdag 
skickas från Carstens under eftermiddagen!

Enkelt att fråga och beställa

Genom att kontakta våra produktansvariga på kundtjänst via telefon, mail eller fax så får du alltid ett snabbt och klart svar på dina frågor. Du kan lägga en order direkt vid samtalstillfället, via mail eller fax.

Spara transportkostnader

Genom att samordna beställningar från flera produktgrupper minskar vi fraktkostnader och godshantering hos våra kunder. Säkerställer även att den samlade leveransen skickas på rätt dag och med rätt märkning.

Miljö

Genom att använda färre transporter så påverkar vi även miljön mindre. Ett mycket starkt miljöargument även i dialog mellan våra kunder och deras kunder. Tack vare att vi även sågar enligt våra kunders mått minskar vi även behovet av transporter till kund. Vilket även är en bidragande faktor till mindre miljöpåverkan.

Returblankett

Nedan hittar ni en returblankett. Fyll i och skicka sedan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

- Returblankett